solyanreklam
sagreklam

İyi ki Doğdun Kayahan…

Beşiktaş Belediyesi, usta sanatçı Kayahan’ın doğum günü olan 29 Mart’ta özel bir konser dü...

İyi ki Doğdun Kayahan…
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

İyi ki Doğdun Kayahan Senfonik Konseri
Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün bir yerde buluşuruz...


Unutulmayacak şarkılara imza atan usta sanatçımız Kayahan’ın doğum gününü tüm sevenleriyle birlikte kutladık. 

Beşiktaş Belediyesi, usta sanatçı Kayahan’ın doğum günü olan 29 Mart Çarşamba günü Mustafa Kemal Merkezi'nde özel bir konser düzenledi. Pek çok değerli sanatçı Kayahan'ın doğum günü için bir araya gelerek Usta'nın sevilen şarkılarını seslendirdi.

Bu anlamlı gecede; Nilüfer, Fatih Erkoç, Zara, Mustafa Ceceli, Gökhan Türkmen, Yonca Lodi, Hakan Aysev, Burcu Güneş, Serkan Çağrı, İntizar, Suat Suna, İskender Paydaş, Kayahan’ın eşi İpek Açar ve kızı Beste Açar “İyi ki doğdun Kayahan Senfonik Konseri"nde MKM sahnesindeydi...

Vatandaşlar tarafından da yoğun ilgiyle karşılanan konserde eğlence gece boyu devam etti. Birbirinden usta sanatçıların Kayahan için sahne aldığı konserde zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. Konser sonunda ise Kayahan’ın kızı Beste Açar ile Kayahan’ın eşi İpek Açar, Kayahan'ın "Bebeğim" şarkısını birlikte söyledi.

Kayahan’ın, hayatında önemli bir yeri olduğunu belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, “Kayahan’ın eşi İpek hanım ve kızı Beste hanımla beraber Kayahan’ın son sahnesini paylaştık. Bu benim için hayatımda unutamayacağım çok özel bir gecedir. Onun için Kayahan’ın ve ailesinin benim hayatımda özel bir yeri var. Beşiktaş Belediyesi olarak Kayahan’ı hem ölüm yıl dönümünde hem doğum gününde onu sevenleriyle, dinleyicileriyle buluşturacak bir projeye imza attık. Sevgili Kayahan'ın da dediği gibi; yolu sevgiden geçenler bu akşam Beşiktaş'ta buluştu. Kendisini saygı ve özlemle anıyorum" şeklinde konuştu.

Kayahan’ın Eşi İpek Açar ise, Kayahan’ı her yıl doğum günlerinde anmak istediğini belirterek, “İlkini İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştirmiştik, ikincisini de Beşiktaş Belediyesi ile gerçekleştiriyoruz. Aslında bu benim çok arzu ettiğim bir şeydi. Senenin en özel konserine hazırlanır gibi hazırlandık. Ben bunun gelenekselleşmesini çok arzu ediyordum. ‘İyi ki Doğdun Kayahan’ konserlerinin. Çünkü ölüm yıl dönümünde anmanın çok farklı hüznü ve bizim için çok farklı bir duygusu oluyor. Ama yaş günlerinde anmak aslında yaşanmışlığı kutlamak, onun bize bıraktığı değerleri kutlamak, hayatı boyunca sevginin peşinden koşmasını, adam gibi adam olmasını, Anadolu çocukluğunu kutlamak aslında. Allah sevgisiyle Atatürk sevgisini aynı kalbe sığdırabiliyorum diye anlatan fikirlerini kutlamak, şarkılarıyla birlikte. Ben tüm katılan sanatçı dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık