solyanreklam
sagreklam

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIBRIS KAHRAMANLARINI UNUTMADI

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIBRIS KAHRAMANLARINI UNUTMADI

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIBRIS KAHRAMANLARINI UNUTMADI
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 22:13

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kıbrıs Barış Harekâtının 44. yıl dönümünde İstanbul’da bulunan Kıbrıs gazileri ve şehit yakınlarına özel boğaz turu düzenledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kıbrıs Barış Harekâtının 44. yıl dönümünde Kıbrıs gazileri ve şehit yakınlarını unutmadı. Kıbrıs Barış Harekatı’nın 44. yıl dönümünde gaziler ve şehit yakınları düzenlenen yemekli boğaz turunda bir araya geldi.

270 gazi ve şehit yakının katıldığı programda Kıbrıs gazileri yemeğin ardından anılarını anlattı. Kıbrıs gazileri, 44 yıl önce Türkiye’nin Kıbrıs'a yönelik yaptığı harekatın adada yaşayan Türk ve Rumların EOKA örgütünden korunması amacıyla yapıldığını hatırlattılar.

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 44. yılı anısına 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türk bayrağı asıldı. Gaziler ve şehit yakınları bu hassasiyetten dolayı duygulandıklarını ifade ettiler.

Konuşmaların ardından fotoğraf çektiren gazilere Kıbrıs Barış Harekatı’yla ilgili özel hediyeler takdim edildi. Organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getiren Kıbrıs gazileri ve şehit yakınları program için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve İBB çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık