'İsmail Dede Efendi Eserleri' konseri dinleyenleri mest etti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Geleneksel Türk Musikisinin en büyük üstatlarından biri olan Hammamizade İsmail Dede Efendi Eserleri Konseri düzenledi. Birbirinden güzel eserler dinleyicileri mest etti.

'İsmail Dede Efendi Eserleri' konseri dinleyenleri mest etti
  • 31 Ocak 2019, Perşembe 12:10

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği (TSM) İcra heyeti, Hammamizade İsmail Dede Efendi Eserleri konseri ile müzik ziyafeti çekti. AKM Perge Salonu’nda gerçekleşen konserde Şef Aydemir Tuncer yönetimindeki TSM İcra Heyeti Hammamizade İsmail Dede Efendi’nin hafızalara yer etmiş, ‘Ey Gül-i Bağ-ı Eda, Gel Ey Güzeller Serveri, Tırmana Tırmana Çıktım Yapıdan’ gibi birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Performansları ile Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşatan TSM İcra Heyeti sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.