solyanreklam
sagreklam

İnternet Oscarları Sahiplerini Buldu!

Beşiktaş Belediyesi İngilizce Portalı, 14. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde “Kamu Kurumu Kat...

İnternet Oscarları Sahiplerini Buldu!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 21:11

Altın Örümcek Web Ödülleri, web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturması amacıyla düzenlenen, geleneksel hale gelmiş Türkiye’deki ilk ve tek bağımsız organizasyondur.

14. Altın Örümcek Web Ödülleri, 2 Haziran 2016 tarihinde UNIQ İstanbul’da gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Ödül gecesinde jüri değerlendirmeleri sonucunda belirlenen ilk 3 proje ve sadece halkın oyları ile belirlenen “Halkın Favorileri” açıklandı.

Beşiktaş Belediyesi İngilizce Portalı, Türkiye’de İnternet Oscarları olarak bilinen 14. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde “Kamu Kurumu Kategorisi”nde ikinci oldu.



Kamu Kurumu Kategorisinde Jüri tarafından yapılan değerlendirmede, TFYİ Türkiye Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu birinci, Beşiktaş Belediyesi İngilizce Portalı ikinci ve TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Portalı üçüncü oldu. Halkın Favorisi ise TSK Genelkurmay Başkanlığı tarafından yönetilen Anıtkabir Portalı oldu.

Beşiktaş Belediyesi İngilizce Portalını ziyaret etmek için tıklayınız.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık