solyanreklam
sagreklam

İki Yaka yarım Aşk Rumelisiad Merkezi'nde gösterilecek.

Film bu akşam saat 19:00'da Bursa Rumelisiad solunuda Bursa Rumelisiad desteğiyle gösterilecek. 29 Ekim Mahallesi,Ümit Kaftancıoğlu Caddesi Rumeli Sokak No:3 Nilüfer adresindeki Rumelisiad gösterim salonunda Selda Alkor'un da katılımıyla Bursalı mübadillere gösterilecektir.

İki Yaka yarım Aşk Rumelisiad Merkezi'nde gösterilecek.
  • 12 Şubat 2018, Pazartesi 11:10

Üçüncü kuşak mübadil olan Nurdan Tümbek Tekeoğlu'nun mübadillerin hayatlarından esinlenerek senaryosunu yazdığı ve ilk yönetmenlik deneyimini gerçekleştirdiği ve 54. Antalya Film Festivali ve 20.Randevu Istanbul Film Festivali seçkisine alınan ve 5.Antakya Film Festivali'nden Özel Jüri Ödülü alan, ayrıca 16. Uluslararası Dhaka Film Festivali ve 12.River Film Festivali finalisti "İki Yaka Yarım Aşk"12 Şubat akşamı saat 19:00'da Bursa Rumelisiad salonunda gösterilecek.  Bursa Rumelisiad desteğiyle 29 Ekim Mahallesi,Ümit Kaftancıoğlu Caddesi Rumeli Sokak No:3 Nilüfer adresinde yapılacak  gösterime  Selda Alkor'un da katılıcak.

Başrollerini Selda Alkor, Sezai Aydın, Deniz Doğa Tegün, Zafer Kayaokay, Aylin Kumbaracıoğlu, Yağmur Damcıoğlu, Selin Üşar ve İbrahim Raci Öksüz'ün paylaştığı film daha önce 5 Aralık'ta İstanbul Pera Müzesi'nde, 28 Aralık'ta İstanbul Cezayir'de, 28 Ocak'ta Kuşadası'nda,29 Ocak'ta İzmir'de, 30 Ocak'ta Barış Manço Kültür Merkezi'nde izleyicilerle buluştu.


Filme İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun Belediyesi, Karaburun Kaymakamlığı, Rumelisiad, Ruyiad, Lozan Mübadilleri Derneği , İzmir Devlet Tiyatrosu destek verdiler. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık