solyanreklam
sagreklam

İki Anlamlı Gün Bir Arada!

Beşiktaş Belediyesi, Anneler Günü ve Hıdırellez Şenliği kutlamaları kapsamında Karanfilköy...

İki Anlamlı Gün Bir Arada!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 21:11

Beşiktaş Belediyesi’nin destekleriyle Karanfilköy’de düzenlenen geleneksel Hıdırellez Şenliği, Anneler Günü’nün coşkusuyla renkli görüntülere sahne oldu.

Akatlar Kültür ve Dayanışma Derneği, Beşiktaş Belediyesi’nin desteği ile Karanfilköy’de geleneksel Hıdırellez Şenliği ve Anneler Günü etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan mahalle sakinleri, müzik eşliğinde dans ederek halay çekti. Çocuklar ve annelerin ayrı ayrı oluşturduğu koro adeta kulaklarının pasını sildi. Renkli görüntülerin sahnelendiği şenlikte farklı yörelerden getirilen yemeklerde ikram edildi.

Etkinliğe katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar günün önemine değinerek, “Benim açımdan bugünün başka bir önemi var. Annemi ben bundan 7 sene önce Anneler Günü’nde kaybettim. İnşallah yarından sonra da memlekete gidip, ziyaretini yapacağız. Buradan tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Hıdrellez’in de daha güzel bir bahar ve yaz olmasını diliyorum. Karanfilköy’deki bu geleneksel şenlikler ile, her sene hıdrellezi bu şehrin kalbinde Beşiktaş’ın en güzel noktasında kutluyoruz. Burası zor bir bölge yeşillikleri korunmuş. İnşallah yeşillikleri korunmuş Karanfilköy’ü sürdürebiliriz” diye konuştu.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık