solyanreklam
sagreklam

İftarın Bereketi Çamlıyaylalıları Bir Araya Getirdi

İftarın Bereketi Çamlıyaylalıları Bir Araya Getirdi

İftarın Bereketi Çamlıyaylalıları Bir Araya Getirdi
  • 10 Haziran 2018, Pazar 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, mübarek Ramazan aynn 25. gününü Çamlyayla da karlad. Çamlyayla pazar yerine kurulan iftar sofralarnda bir araya gelen vatandalar Bakan Kocamaz’la birlikte iftar yapt.

Büyükehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdii ve Mersinli vatandalarn doyasya Ramazan yaad Geleceksel Ramazan etkinliklerinin yeni dura Çamlyayla ilçesi oldu. Bakan Kocamaz iftar öncesi masalar tek tek dolaarak vatandalarla hasbhal etti. Semt pazarnda kurulan iftar sofralarnda MHP Mersin Milletvekili Baki imek, Çamlyayla Kaymakam Uur Ünsal, Çamlyayla Belediye Bakan smail Tepebal, MHP Çamlyayla lçe Bakan Ali Rza Genç, Çamlyayla Ülkü Ocaklar Bakan Recep Özdemir, oda ve dernek temsilcileri ve yüzlerce vatanda yerini ald.

“Ramazan ay sayesinde kardelik hukuku her geçen gün daha da geliiyor”

Ramazan’n son gümlerinde de vatandalarla bir araya gelen Bakan Kocamaz iftar öncesi Çamlyaylal vatandalara seslenerek, “Ramazan bereket ay, Ramazan yardmlama ay. Ramazan birleme, bütünleme ay. Böyle bir ayda Ramazan’n feyzini bereketini hep birlikte paylayoruz. Kardelik hukuku her geçen gün daha da geliiyor. nsanlar birbirlerine hogörü ile yaklayor, sevgiye, bara kouyor. Bu yüzden bu ramazanlar bizler için frsat olarak deerlendirilmeli. Bizde Büyükehir Belediyesi olarak daha adaylk dönemimizde balattmz Ramazan etkinliklerinin bu yl 5. sini düzenliyoruz. Hep beraber karladmz Ramazan aynn tüm slam âlemi için hayrlara vesile olmasn diliyorum” dedi.

Bakan Kocamaz, “Bizim günübirlik politikalarla bir yerlere balanma lüksümüz yok”

Türkiye’nin zor günlerden geçtiini herkesin bilmesi gerektiini ve Türkiye’ye sahip çkmas gerektiini sözlerine ekleyen Bakan Kocamaz, “Bu zor dönemde insanlarn olaylar iyi etüt ederek, nereden nereye? Nereden niye? Noktasna geldiimiz iyi deerlendirmeli. Ülkemizin abluka altna alnd bir dönemde, namlularn ülkemize döndüü, 15 Temmuz gibi bir hadiseyi yaadmz dönemde bütünlemeye mecburuz. Bizim günübirlik politikayla bir yerlere balanma lüksümüz yok. Böyle bir dönemden geçerken bizim armudun sap üzümün çöpüyle uraacak zamanmz yok. nallah Türk milleti ferasetini gösterecek, 15 Temmuz’da olduu gibi bu ülkeye sahip çkacak. nallah yarnlar bugünlerden daha güzel olacak” eklinde konutu.

Baki imek, “Her zaman Çamlyaylal vatandalarmzn hizmetindeyiz”

Çamlyayla iftar yemeine katlan ve Ramazan cokusunu vatandalarla birlikte paylaan MHP Mersin Milletvekili Baki imek, “Öncelikle herkesin mübarek Kadir gecesini kutluyorum. Ramazan bayramnz da imdiden kutluyorum. Bayramla birlikte hem ülkemize hem de tüm slam dünyasna birlik ve beraberlik getirmesini temenni ediyorum. Hangi partiden olursan olsun tüm Çamlyaylal hemerilerimizin hizmetindeydik. Yarn yine hezimetinde olacaz. Sizlerden her zaman bu ülkenin birliinden ve beraberliinden yana olan, bayrak inmez ezan dinmez diye mücadele eden, ben bu ülkenin bir metrekare toprandan da, bir tane insanndan da vazgeçmem diyen Milliyetçi Hareket Partisine ve Devlet Bahçeli’ye desteinizi bekliyorum” diye belirtti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık