solyanreklam
sagreklam

Hüseyin Kağıt Mersinli Hayranlarıyla Buluştu

Hüseyin Kağıt Mersinli Hayranlarıyla Buluştu

Hüseyin Kağıt Mersinli Hayranlarıyla Buluştu
  • 10 Haziran 2018, Pazar 0:00

Ankara arklarnn sevilen ismi Hüseyin Kat, Mersin’de muhteem bir konser verdi. Türk Halk Müzii ve Fantezi Müzik Sanatçs Hüseyin Kat seslendirdii parçalarla Mersinlilere unutulmaz bir gece yaatt.

2012 ylnda seslendirdii ‘Hayat Tesbih Yapmm’ arks ile ülke genelinde tannan bir isim haline gelen Türk Halk Müzii ve Fantezi Müzik Sanatçs Hüseyin Kat, Mersinli sevenleri ile bulutu. Mersinliler, ünlü sanatçnn seslendirdii birbirinden güzel türkü ve arklar eliinde gönüllerince elendi.

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan geleneksel hale getirilen Ramazan Etkinliklerinde sahne alan ünlü sanatç Hüseyin Kat, Mersinli hayranlarna adeta müzik ziyafeti verdi. Seslendirdii birbirinden güzel oyun havalar ve arklar ile Mersinli dinleyicilerini coturan Hüseyin Kat, tüm vatandalarn beenisini toplad.

Youn alklar arasnda ‘Dünya’ parçasyla sahneye çkan ünlü sanatç Hüseyin Kat, ‘Erik Dal’, ‘Hayat Tesbih Yapmm’, ‘Sevdiime Say’, ‘Elfida’, ‘Hçkrk Tuttu Beni’, ‘Ben Yoruldum Hayat’, Neriman’, ‘Ankara’nn Balar’, Çayr Çimen Geze Geze’, ‘Ba Koymuum Türkiyemin Yoluna’ gibi çounluu Ankara yöresi türkü ve oyun havalarnn yer ald repertuaryla, hayranlarnn geceye coarak balamasn salad.

Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün de gecenin sonunda ünlü sanatç Hüseyin Kat’a çiçek hediye etti ve “Kalabalnza maallah. Yüreinize maallah. Sizlere maallah. Ama bu çocuu Ankara’da hiç gezdirmiyorlar. Sokakta gezemiyor. Böyle güzel bir kardeimiz. Ankara’dan geldi, yolu baht açk olsun. Onu buraya getirip sizlerle buluturan Mersin Büyükehir Belediyesi ve Bakanmz Burhanettin Kocamaz için de bir alk alalm. Bu konserlerin devam gelir inallah” dedi.

Konser sonrasnda ünlü sanatç Hüseyin Kat, Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün ve tüm dinleyenler ile hatra özçekimi yapt. Ramazan aynn cokusunu Mersin'in genelinde yaatmaya devam eden Büyükehir Belediyesi, hazrlad dolu dolu Ramazan etkinlikleri program konserler ile kentte Ramazan aynn maneviyatna yakr organizasyonlar düzenlemeye devam ediyor.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık