“HİZMETLERİMİZLE MUDANYAMIZ GÜZELLEŞİYOR!”

• 09 Kasım 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Dünya Barış Şehri Mudanya’da, ilkleri yapmanın gururunu yaşadığını vurgulayarak, zamanla zarar gören bordür ve tretuvarların yenilendiğini, ihtiyaç duyulan sokaklarda da bordür, tretuvar ve asfaltlama çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Başkan Hayri Türkyılmaz, Mudanyalı hemşehrilerimizin daha sağlıklı ve daha temiz bir kentte yaşamalarını sağlamak, mahallelerin ve ilçenin sorunlarını çözmek amacıyla büyük bir titizlikle çalıştıklarını vurgulayarak, “Bu güne kadar, belediyeden hiç hizmet almayan köylerimiz vardı, daha önce köy statüsünde olan bu mahallelerimiz de belediyemizden her hizmeti alıyor. Kış aylarıyla birlikte, ekiplerimiz bozulan yolların asfaltlanması, bordür ve tretuvarların yenilenmesi çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Hizmetlerimizle Mudanyamız gün geçtikçe güzelleşiyor ve kabuk değiştiriyor” dedi. Başkan Hayri Türkyılmaz, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Eğitim, Halitpaşa ve Yalı Mahallelerinde bordür ve tretuvar çalışmalarını sürdürdüğünü, program dahilinde tüm mahallelerin eksiklerinin giderileceğini ifade etti.