solyanreklam
sagreklam

"Hijyende Mükemmellik" Protokolü İmzalandı!

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş genelindeki işletmelerin hijyen standartlarını artırmak amac...

  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş’ta yer alan işletmelerin hijyen güvenliğinin sağlanması ve işletmelerin hijyen kalitesini artırmak adına yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Daha önce bir çok proje kapsamında profesyonellik yolunda adımlar atan Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş’taki işletmelerin hijyen kalitelerini artırmak ve hijyende sürekliliği sağlamak amacıyla Eczacıbaşı Profesyonel iş birliğiyle "Hijyende Mükemmellik" protokolü imzaladı.

Belediye binasında gerçekleşen protokol törenine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Melike Koçoğlu katıldı.

Törende Beşiktaşlıların hizmet kalitelerini artırmak için yaptıkları çalışmalardan söz eden Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar,’’Bu imzaladığımız projeyle birlikte denetim ve koruma aşamalarıyla işletmelerde kusursuz hijyen sağlanması amacıyla Eczacıbaşı Profesyonel Akademi denetimiyle beraber işletmeler 'Hijyende Mükemmellik' sertifikası alacaklar. Çevre Müdürlüğümüzle yaptığımız çalışmalarda özellikle geri dönüşüm ve atık konusunda Türkiye birincisi konumundayız. Bizim bu protokolleri imzalamamızdaki amaç vatandaşlarımıza kaliteli hizmet verebilmektir" dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık