solyanreklam
sagreklam

Her Şey Can Dostlarımız İçin...

Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezimizin binası can dostlarımız için ...

Her Şey Can Dostlarımız İçin...
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi, ilçedeki sokak hayvanlarına ilişkin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezimiz yenilenerek hizmete açıldı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, ilçedeki sokak hayvanlarının tedavilerinin ve kısırlaştırma çalışmalarının yapılacağı, Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi'nin yenilenen binasının açılışını yaptı. Açılış töreninde Başkan Hazinedar'ın eğitimli köpekle yapmış olduğu mini gösteri izleyenlerden büyük alkış aldı.

Açılış kurdelesini kesmeden önce konuşma yapan Başkan Hazinedar, "Hayvanlar konusunda Türkiye'de belki de en hassas belediyeyiz. Beşiktaş Belediyesi olarak, çalışmalarımızla minik dostlarımızın iyi yaşam koşullarına sahip olması ve çocuklarımızın hayvan sevgisiyle büyümeleri için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yeni binamızın Beşiktaşımızda sokakta yaşayan can dostlarımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde muayene, tedavi, kısırlaştırma ve diğer ameliyatlar, ambulans ve koruyucu hekimlik hizmetleri sunuluyor. 

Üçü veteriner hekim ve üçü teknisyen olmak üzere toplamda 21 personelin görev yaptığı merkezimizde; 3 adet kedi bakım odası, 1 adet köpek bakım odası, enfeksiyonlu hasta odası, kuduz hastalarına yönelik karantina odası, tüm müdahalelere uygun 1 adet tam teçhizatlı operasyon odası, röntgen odası, ilaç odası, CR röntgen cihazı, sterilazatör ve hemogram cihazı yer alıyor. Tüm ameliyat setleri ve kafesler yenilendi. Minik dostlarımızın kafesleri paslanmaz çelikten, kullanışlı ve daha hijyenik...

Kan testlerinin de başlayacağı merkezimizde; hayvan hastalıkların tanısı ve teşhisinde daha güvenilir yöntemlerle hızlı çözüm sağlanacak.

Adres: 
Mustafa İzzet Efendi Sok. No:5 Ortaköy



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık