Haydi Pilates Yapmaya!

Beşiktaş Belediyesi ve SweatersApp iş birliğiyle;

Haydi Pilates Yapmaya!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Beşiktaş Belediyesi ve SweatersApp iş birliğiyle Etiler Sanatçılar Parkı'nda düzenlenen yoga ve jungle challenge etkinliklerine bir yenisi daha eklendi.

27 Haziran Çarşamba günü
Etiler Sanatçılar Parkı’nda Canan Tekinel eşliğinde Pilates dersine davetlisiniz...

Pilates; kasları güçlendirmek, esnekliği arttırmak ve vücudun genel sağlığını iyileştirmek amacıyla geliştirilmiş bir egzersiz sistemidir. Egzersizler minder üzerinde ya da özel olarak dizayn edilmiş aletlerle yapılır. Pilates sistemi vücudun her bölümünü çalıştırmaya yönelik farklı aktivitelere uygun egzersizler içerir.

Bilmeniz Gerekenler:

• Bu çalışma için herhangi bir yaş sınırlaması yoktur. Her seviyeye uygundur.
• Alanda su ve mat temin edilecektir. Ancak konforunuz açısından kendi matınızı getirmenizi öneririz.
• Akşamları hava serin olabiliyor; yanınızda yedek kıyafet ve battaniye getirmenizi kesinlikle öneriyoruz.

Tarih: 27 Haziran 2018 Çarşamba
Yer: Etiler Sanatçılar Parkı
Adres: Akat Mah. Tepecik Yolu No:11A Beşiktaş / İST.

*Ücretsizdir.