solyanreklam
sagreklam

HAYALLER GENÇ YÜREKLERLE GERÇEK OLDU

HAYALLER GENÇ YÜREKLERLE GERÇEK OLDU

HAYALLER GENÇ YÜREKLERLE GERÇEK OLDU
  • 21 Nisan 2016, Perşembe 0:00

İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu öğrencilerinin Mudanya Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirdiği “Hayaller Gerçek Olsa” projesiyle Mudanya’da ki köy okullarında, minik öğrencilerin hayalleri gerçek oldu. 

Mudanya Belediyesi’nin destekleriyle İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu öğrencilerinin gerçekleştirdiği “Hayaller Gerçek Olsa” projesi kapsamında köy okullarında eğitim gören miniklerin hayalleri gerçeğe dönüştü. 20 gönüllü öğrenciden oluşan proje ekibi Esence Süleyman Avcı İlkokulu, Zeytinbağı İlkokulu ve Göynüklü M.Zeki Yazıcı İlkokulu’nda öğrencilere unutamayacakları günler yaşattılar. Proje kapsamında aylar öncesinden öğrencilere resim çizdiren proje ekibi, öğrencilerden hayal ettikleri oyuncağı da yazmasını istediler. Aylar sonra ise öğrenciler istedikleri oyuncaklar ile proje ekibi karşılarında görünce hayallerine de kavuşmuş oldular. Üç gün boyunca Mudanya’da projeyi gerçekleştiren ekip üyeleri katkılarından dolayı teşekkür etmek üzere Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.
“SİZLERLE GURUR DUYUYORUM”
Projeyi gerçekleştiren tüm öğrencileri tek tek tebrik ederek kutlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Sizin gibi bir gençliğe sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Gerçekleştirdiğiniz projeyi duyduğumda çok mutlu oldum” dedi. Bir sonraki projede çıtanın daha da yükseleceğine inandığını dile getiren Türkyılmaz, “Bizde bugün olduğu gibi, bundan sonra da elimizden gelen desteği her zaman vereceğiz. Sizler iyi ki varsınız. Ülkenin geleceğine katkı koyan sizin gibi gençler duyarlı gençlerle her zaman gurur duyuyorum” diye konuştu.
TÜRKYILMAZ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR
Kulüp Başkanları Sevgi Çolakoğlu, Fahrettin Can Ordu ile Proje Lideri Edip Çağatay Güleray ve öğrenciler ziyarette katkılarından dolayı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, Kültür Müdürü Gülşen Dağlı ve Tuğba Özçobanlar’a plaket ile teşekkür ederek, öğrencilerin yaptığı resimlerden hediye ettiler. Projenin çok beğenildiğini ve etkili olduğunu dile getiren proje lideri Güleray, gelecek yıllarda farklı projeler üreteceklerinin altını çizdi.   

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık