“HANÇERLİ, HANÇERLİ OLALI BÖYLE TEMİZLİK GÖRMEDİ!”

• 28 Temmuz 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi Zeytindalı Proje ekibi, Hançerli Mahallesi’nde temizlenmedik yer bırakmadı. Tüm sokakların tazyikli suyla yıkanması, doktor odası, misafirhane ve tuvaletlerin temizliği, çocuk parkının çöp ve molozlardan arındırılması çalışmalarını büyük bir titizlikle yapan Zeytindalı Proje ekibine mahalle sakinleri, “Hançerli, Hançerli olalı, böyle temizlik görmedi” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi. “Kimse kimsesiz kalmayacak, çünkü onların Mudanya Belediyesi var” diyerek, Türkiye’de bir benzeri daha olmayan “Zeytindalı Projesi”ni hayata geçiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, seçim döneminde söz verdiği ve çok önem verdiği projelerden biri olan “Zeytindalı Projesi”, övgü almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Hançerli Mahallesi’ndeki 80 bin metrekarelik mesire alanında çevre temizliği yapıp 150 torba çöp toplayan Zeytindalı Proje ekibi, bu defa da Hançerli Mahallesi’nin merkezinde temizlik çalışması yürüttü. Zeytindalı Proje ekibi, mahallenin tüm sokaklarını tazyikli suyla yıkayıp, doktor odası, misafirhane ve tuvaletlerin temizliği, çocuk parkının çöp ve molozlardan arındırılması çalışmalarını tamamlayarak bölge halkından büyük övgü aldı. Mudanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle Hançerli Mahallesi’ni büyük bir titizlikle adeta baştan aşağı temizleyen Zeytindalı Proje ekibine mahalle sakinleri, “Hançerli, Hançerli olalı, böyle temizlik görmedi” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi. Mahalle sakinleri, “Hançerli Mahallemiz bu güne kadar böyle bir temizlik görmedi. Temzlik çalışması yapılmaya başlayınca inanamadık. Çünkü sokaklarımızın tazyikli suyla yıkanmasına kadar tüm temizlik çalışması büyük bir titizlikle yürütüldü. Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz’a ve Zeytindalı Proje ekibine çok teşekkür ederiz” dedi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Zeytindalı Projesi” ile, ihtiyaç sahibi Mudanyalı hemşehrilerimize ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını vurguladı. Başkan Türkyılmaz, hemşire, sağlık personeli ve yardımcı personel dahil 22 kişi, 5 araç ve 1 ambulansla hizmet veren Zeytindalı Proje ekibinin, 4 aylık sürede, Mudanya merkez ve Mudanya’ya bağlı olan 47 mahalledeki ihtiyaç sahibi 1450’ye yakın ev ziyareti gerçekleştirdiğini ifade etti. Zeytindalı Projesi ile ihtiyaç sahibi Mudanyalı hemşehrilerimizin yardımına koşmanın yanı sıra, mahallelerdeki eksikliklerin ve temizlik hizmetlerinin de yürütüldüğünü belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “Zeytindalı Proje ekibimiz, işlerini büyük bir hassasiyetle yapıyor ve Mudanyalı hemşehrilerimizin de büyük övgüsünü alıyor. Zeytindalı ekibimiz, geçtiğimiz günlerde Hançerli Mahallemizdeki 80 bin metrekarelik mesire alanının temizlenmesi, mahallelerde ihtiyaç duyulan yerlerin temizliği ve sokakların yıkanmasına kadar her yere ulaşmaya çalışıyor. Mudanyalı hemşehrilerimizin daha mutlu ve huzurlu olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.