Hakkarili ve Bingöllü öğrenciler için sahne aldılar

Çıkmaz Sokak Tiyatro Topluluğu, 'Cafe Tırmarhane' isimli tiyatro oyunuyla Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde sahne aldı.

Hakkarili ve Bingöllü öğrenciler için sahne aldılar
  • 23 Aralık 2018, Pazar 10:30

Çıkmaz Sokak Tiyatro Topluluğu, “Cafe Tırmarhane” isimli tiyatro oyunuyla Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

Maltepe Belediyesi, Bingöl ve Hakkari’deki ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik “Bir Bot, Bir Mont“ ismiyle yardım kampanyası düzenleyen tiyatro topluluğunun oyununa ev sahipliği yaptı. Oyuna tiyatroseverler büyük ilgi gösterdi. Serhat Mert’in yazıp yönettiği iki perdelik komedi oyununda, birikimleriyle bir kafe açan, çapkınlıkları ile başı belada olan Mehmet Bey ve Feride Hanım’ın öyküsü sahnelendi. (23.12.2018)