GÜZELYALI KADIN DAYANIŞMA DERNEĞİ’NİN GELENEKSEL EL EMEĞİ SERGİSİ AÇILDI

• 29 Mayıs 2015, Cuma 0:00

Güzelyalı Kadın Dayanışma Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği el emeği, göz nuru sergisi Mudanya Esman Butik Hotel’de davetlilerin beğenisine bulundu. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Eşi Gülbahar Türkyılmaz,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Muzaffer Taşdemir, Mudanya HEM Müdürü Remzi Ataman, Mudanya Belediye Meclis üyeleri Ali Polat, Servet Usta ve Hüseyin Esen, Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay’ın Eşi Mürvet Ay, Güzelyalı Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Nilgün Baysan, sivil toplum örgütleri temsilcileri, vatandaşlar ve kursiyerler katıldılar. Açılış konuşmasını yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kadınların el emeği ile aile bütçesine katkıda bulunmasından dolayı çok mutlu olduğunu vurguladı. Başkan Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi olarak üreten kadınların bu tür becerilerine her zaman destek verdiklerini ve destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Güzelyalı Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Nilgün Baysan da, katılımlarından ve desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti. Kurdele kesimim ardından sergi ziyarete açılarak, el emeği göz nuru ile yapılan İpek Koza, geleneksel el nakışları, doğal sabun , keçe ve takı tasarımları sergiyi gezenlerin beğenisine sunuldu. Sergi, 2 gün boyunca ziyarete açık olacak.