GÜRSU'NUN TABELALARINA BAKIM

Gürsu’da trafikle ilgili çalışmalar kapsamında yol yönlendirme tabelalarına bakım yapılıyor. Gürsu Belediyesi Zabıta Müdürl&uum...

GÜRSU'NUN TABELALARINA BAKIM
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00

Gürsu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Birimi’nce yapılan çalışmalar kapsamında, yollarda bulunan yönlendirme tabelaları bakımdan geçiriliyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “ İlçemizin merkezinde yaptığımız yeni düzenlemelerle ilçemizin görselliğini yeniliyoruz. Yönlendirme tabelalarının araç sürücüleri tarafından en etkin şekilde kullanılması için bakım çalışmaları yapıyoruz. Ayrıca Adrenalin Parkımız’a ulaşımın sağlandığı güzergahlardaki tabelalara ek olarak Adrenalin Park yönlendirme tabelalarını ekledik. İlçemizde ulaşımın en sağlıklı şekilde sağlanması yönünde yol ve yönlendirme çalışmalarımız ihtiyaçlar doğrultusunda durmaksızın devam etmekte ” dedi.

İlçe merkezi ve ana arterlerdeki yönlendirme tabelalarında yapılan bakım çalışmalarının yanında, ihtiyaç duyulan noktalara yeni yönlendirme tabelaları yapılmakta.