GÜRSU'NUN PARKLARI IŞILDIYOR

Gürsu’nun parkları yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla ışıldıyor. Gürsu Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlükleri’nce gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçedeki parklarda bakım ...

GÜRSU'NUN PARKLARI IŞILDIYOR
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Gürsu’nun parkları yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla ışıldıyor.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlükleri’nce gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçedeki parklarda bakım yapılıyor.

Parklarda yapılan çalışmaları inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Hemşehrilerimizin çocuklarıyla birlikte keyifle zaman geçirebileceği parklarımızın temiz ve bakımlı olmasına özen gösteriyoruz. Yaz aylarının tadı parklarda keyifle yaşansın diye parklarımızı gündüz gece konforla kullanılacak şekilde donatıyoruz” dedi.

Parklarda yapılan bakım çalışmaları kapsamında; aydınlatma, oyun grupları ve kent mobilyalarının yenilenmesi, yeşillendirme ve çevre düzenleme alışmaları yapılmakta.