solyanreklam
sagreklam

Gündem, kaynak kullanımı ve verimlilik

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen eğitimde, Vakıfbank ve Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı (TurSEFF) uzmanları tarafından kaynak kullanımı ve enerji verimliliği hakkında bilgiler verildi.

Gündem, kaynak kullanımı ve verimlilik
  • 02 Mart 2018, Cuma 23:41

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen eğitimde, Vakıfbank ve Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı (TurSEFF) uzmanları tarafından kaynak kullanımı ve enerji verimliliği hakkında bilgiler verildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerin bürokratları, yöneticileri ve personeli, ‘Kaynak Kullanımı ve Enerji Verimliliği’ eğitimine katıldı. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şükrü Köse ile Genel Sekreter İsmail Yılmaz’ın da katılım sağladığı toplantıda, enerji verimliliği ve çevresel fonların tanıtımı ile uygulanma süreçleri değerlendirildi. Programda ayrıca, TurSEFF teknik destek hizmetleri, yerel yönetimlerin kaynak verimliliği ve yenilenebilir enerji yatırımlarındaki rolü, yerel yönetimler için kaynak verimliliği potansiyelleri, yerel yönetimlerin uygulayabileceği başlıca yenilenebilir enerji yatırımları, ESCO tanıtımı, TurSEFF başvuru ve proje değerlendirme süreçleri gibi pek çok konuya değinildi.

İnteraktif ortamda geçen eğitimde Vakıfbank Yerel Yönetimler Bankacılığı Pazarlama Başkanı Mustafa Özbey ile MWH Global Türkiye Genel Müdürü Murat Sarıoğlu firmalarının yapılarından bahsederken, Bursa Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık