solyanreklam
sagreklam

GÖNÜLLÜ GENÇLER KADINI ANLATTI

GÖNÜLLÜ GENÇLER KADINI ANLATTI

GÖNÜLLÜ GENÇLER KADINI ANLATTI
  • 09 Mart 2015, Pazartesi 0:00

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hazırlanan “Anadolu Kadınları” adlı gösteri, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’ne sahnelendi. Mudanya Belediyesi’nin destekleriyle sahneye konan gösteri izleyenlerden büyük beğeni toplarken, geceye Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ay ve Metin Bağcı eşleriyle katıldı. Serhat Işık’ın derleyip yönettiği gösteride,  Milli Mücadele yıllarında Türk kadınının yaptığı fedakarlıklar anlatıldı. Canlandırmalar ile desteklenen gösteride, kadına verilen değer vurgulandı.
 

“DAMARLARINIZDA HİSSEDECEKSİNİZ”
Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı olan herkesin Anıtkabir ve Çanakkale’yi görmesi gerektiğini ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz , “Cumhuriyetimizin nasıl kurulduğunu o zaman damarlarınıza kadar hissedeceksiniz” dedi. Türk kadının yaptığı fedakarlıkların karşılığının olmadığını vurgulayan Türkyılmaz, gece sonunda gönüllü gençleri çiçek vererek tebrik etti. 
Yaklaşık bir saat süren gösteride Ezgi Günbatı, Yasemin Çuhacıoğlu, Volkan Çalışkan, Taner Polat yer alırken, programın müziklerini ise Murat Işık üstlendi. Gece sonunda gençler ayakta alkışlandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık