GENÇLİK FESTİVALİ'NDE RENKLİ GÖSTERİLER

GENÇLİK FESTİVALİ'NDE RENKLİ GÖSTERİLER
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00

Orhangazi Belediyesi tarafından bu yıl ilk düzenlenen Genlik Şöleni Cumartesi günü sportif faaliyetler ve konserler ile devam etti. Gençlerin ve çocukların katıldığı sportif faaliyetlerde çeşitli yarışmalarda yapıldı. Yarışmalarda birinci gelebilmek için var gücüyle yarışan çocuklar renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmalar ardından sahne Karizma Şov’un oldu. Nefes kesen gösterilerinde izleyenlerin yürekleri ağza geldi. Tehlikeli şovlarında izleyiciler alkışları ile teşekkür etti.  Orhangazi Belediyesi Halk Dansları ekibi ise folklor gösteriyle mest etti. Grup Hayal ise en son sahne alan isim oldu. Konseriyle müzik ziyafeti yapan Grup Hayal unutulmaz bir akşam yaşattı.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız