solyanreklam
sagreklam

GENÇLER KARABÜK'TE DOĞA KAMPINDA

Esenlerli gençler, Karabük Ovacık Kamp Eğitim Merkezi'nde doğayla iç içe kamp yaptılar....

GENÇLER KARABÜK'TE DOĞA KAMPINDA
  • 07 Eylül 2018, Cuma 15:44



Esenlerli gençler, Karabük Ovacık Kamp Eğitim Merkezi'nde doğayla iç içe kamp yaptılar.

 

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü himayesinde Esenler Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Genç Ensar Esenler Şubesi ortak çalışmasıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın STK’lara tahsis ettiği kamplar neticesinde Karabük ili Ovacık Mevkiinde kamp düzenlendi. Kampa izcilik kulübü izcileri, Mihmandar Yaz Okulu'nun başarılı öğrencileri ve Ensar Vakfı bünyesindeki 44 genç ve 17 çocuk katıldı.


SPOR YAPTILAR, YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER

 

 

Karabük Ovacık Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen kampta; voleybol, futbol, basketbol ve tenis turnuvalarının yanı sıra okçuluk eğitimi, paintball yarışmaları ve ata sporu olan matrak oyunu oynandı. Her gün gerçekleşen yapılan salon etkinliklerinde gençler tiyatrodan müziğe yeteneklerini sergileme fırsatı buldular.


TARİHİ KARABÜK'Ü GEZDİLER

 

 

Kamp dahilinde Safranbolu gezisi de yapan kampçılar, Karabük’ün tarihi evlerini, Tokatlı Kanyonu'nu ayaklar altına seren Kristal Cam Terası ve eskimeyen Tarihi Çarşısı'nı ziyaret etme imkanı buldular. Safranbolu’nun meşhur gazozu bağlar gazozunu ve safranlı lokumunu da tattılar.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık