Gemlik'e 'Temiz Havuz Sertifikasi'

Gemlik Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu bu yıl da en temiz havuzlardan birisi seçildi.

Gemlik'e 'Temiz Havuz Sertifikasi'
  • 28 Şubat 2018, Çarşamba 13:28

Bursa İl Sağlık Müdürlüğünün yaptığı periyodik denetimlerde üst üste 5. yılda da istikrarı yakalayan Gemlik Belediyesi Yüzme Havuzu “Temiz Havuz” sertifikası ile ödüllendirildi. Gemlik Belediyesi Havuz Sorumlusu Mahmut Atış, sertifikayı İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Özcan Akan’ın elinden aldı. 10 kişilik ekiple oldukça titiz bir çalışma yaptıklarını ve ilçe halkının güvenli ve sağlıklı ortamda yüzme sporunu yapabilmeleri için çaba gösterdiklerini ifade eden Mahmut Atış, üst üste 5 yıl boyunca elde edilen temiz havuz sertifikasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Gemlik Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzu Çarşamba ve Cuma günleri bayanlara tahsis ediliyor. Havuzda Salı ve Perşembe günleri beyler, Cumartesi ve Pazar günleri de çocuklar spor yapabiliyor. Havuz Sorumlusu Mahmut Atış, ekibiyle birlikte özverili çalışmalarını devam ettirerek, 2019 yılında da en temiz havuz sertifikasını almayı hedeflediklerini söyledi.