solyanreklam
sagreklam

GELECEĞİN SANATÇILARI MUDANYA’DA YETİŞİYOR

GELECEĞİN SANATÇILARI MUDANYA’DA YETİŞİYOR

GELECEĞİN SANATÇILARI MUDANYA’DA YETİŞİYOR
  • 06 Şubat 2018, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik alanında önemli bir hizmet olarak hayata geçirilen hobi sanat atölyeleri, 2018 eğitim sezonuna hazır. Halk danslarından müziğe, resimden el sanatlarına, Mudanyalı gençlere ve hobi edinmek isteyenlere ücretsiz olarak sağlanacak kurslar için kayıtlar başladı. Başkan Hayri Türkyılmaz, ücretsiz olarak hizmete sunulan atölyelerle her bireyin kişisel gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.  

Sporu, kültür ve sanatı, eğitimi herkes için ulaşılabilir kılan Mudanya Belediyesi’nin, Yeni Mahalle Kültür, Sanat, Gençlik ve Spor Merkezi’nde 2018 yılı kurs kayıtları başladı. Geçtiğimiz yıl gencinden yaşlısına 770 Mudanyalının eğitim gördüğü Yeni Mahalle Kültür, Sanat, Gençlik ve Spor Merkezi’nde  yeni dönem kursları açılıyor. Halk danslarından müziğe, resimden el sanatlarına, Mudanyalı gençlere ve hobi edinmek isteyenlere ücretsiz olarak sağlanacak kurslar için kayıtlar başladı. Sosyal belediyecilik faaliyetlerine bir yenisini daha eklediklerini kaydeden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, insana yatırımın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, “Ücretsiz olarak halkımızın hizmetine sunduğumuz atölyelerle her bireyin kişisel gelişimine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Mudanyalıların mutlu olacağı her türlü projeyi hayata geçiriyoruz. İnsana yapılan yatırım, her şeyin üstündedir. Sosyal belediyecilik anlayışımızın temelinde insanların mutluluğu vardır. Mudanyalılar mutlu olsun, hobi edinsin, kişisel gelişimlerini sağlasın, bir uğraşı olsun. Bizim tek amacımız bizlere güvenen Mudanyalıların bu güvenini boşa çıkarmamaktır. Kurslarımıza tüm Mudanyalı hemşerilerimizin katılımını bekliyoruz” diye konuştu.
HALK DANSLARI TOPLULUĞU’NA KAYITLAR BAŞLADI
Yeni Mahalle Kültür, Sanat, Gençlik ve Spor Merkezi’nde yapılacak eğitimler kapsamında ilk olarak Halk Dansları Topluluğu kuruluyor. Kayıt yaptırmak isteyen kursiyer adayları, 28 Şubat tarihine kadar 0545 769 12 35 numaralı telefondan bilgi alabilir ya da Yeni Mahalle Kültür, Sanat, Gençlik ve Spor Merkezi’ne giderek tamamı ücretsiz olan kurslara kayıtlarını yaptırabilirler. Halk Dansları Topluluğu’nun yanı sıra çok sesli koro, bağlama, gitar, ritim, kara kalem, yağlı boya, akrilik, sulu boya, pastel, filografi, ahşap boyama kursları da yapılacaktır.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık