solyanreklam
sagreklam

GAZİLERDEN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

GAZİLERDEN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

GAZİLERDEN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ
  • 25 Kasım 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Muzaffer Uyar, kendilerine verdikleri hizmet ve değerden dolayı Türkyılmaz’a plaketle teşekkür etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Muzaffer Uyar, Mudanya Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Yılmaz ve dernek üyeleri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy’un da hazır bulunduğu ziyarette, Türkyılmaz’a kendilerine verdiği hizmet ve değerden dolayı plaketle teşekkür eden Uyar, verilen desteğin ve hizmetin göz ardı edilemeyeceğini söyledi.
“GAZİLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZ”
Mudanya Belediyesi olarak her zaman gazilerin yanında olduklarını ifade eden Başkan Türkyılmaz, “Gazilerimiz bu vatan için canlarını ortaya koymuşlar. Gazilerimiz için ne yapsak az. Onlar bizim başımızın tacı. Onları çok seviyor ve desteklerimizin devam edeceğini belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı. Gerçekleşen ziyaretten dolayı da gazilere teşekkür eden Türkyılmaz, gazilerle sık sık bir araya gelmek istediğini de sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık