solyanreklam
sagreklam

Fransa'dan Büyükşehir'e Kardeş Şehir Teklifi

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MÜSİAD Paris’in eski başkanlarından Remzi Şekerci’yi makamında konuk etti. Şekerci, Fransa...

Fransa'dan Büyükşehir'e Kardeş Şehir Teklifi
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 18:45

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MÜSİAD Paris’in eski başkanlarından Remzi Şekerci’yi makamında konuk etti. Şekerci, Fransa’daki Evreux şehrini Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş şehri yapmak istediklerini ve bu doğrultuda çalışmalar yapmak için ziyarette bulunduklarını söyledi.

MÜSİAD Paris’in kurucu üyelerinden ve eski başkanlarından Remzi Şekerci, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’ne ziyarette bulundu. Fransa’nın Evreux şehri ile Manisa Büyükşehir Belediyesi arasındaki ekonomik, kültürel ve turistik ilişkilerin gelişmesi için kardeş şehir birlikteliği oluşturmak istediklerini ve bunun için ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Şekerci, kentin sosyo-kültürel yapısı hakkında Güzgülü’ne bilgiler verdi. Güzgülü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge esasları doğrultusunda kardeş şehir olma sürecinin şekillendiğini ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık