solyanreklam
sagreklam

Finikeli Dudu teyze artık çok mutlu

Finikeli Dudu teyze artık çok mutlu

Finikeli Dudu teyze artık çok mutlu
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Antalya Büyükşehir Belediyesi kimsesizlerin kimi olmaya devam ediyor. Finike’de harabe bir evde yaşamını sürdüren 71 yaşındaki Dudu Ortaç’a konteyner ev ve eşya yardımı yapıldı. Dudu teyze artık yeni evinde yeni eşyaları ile huzurla yaşamını sürdürecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, yardımseverlerin kullanmaktan vazgeçtiği, iyi durumdaki beyaz eşya, elektronik eşya, mobilya, mutfak eşyası ve giysilerin yanında evi olmayanlara da konteyner ve ev eşyası hediye ediyor.

Zor günlerimde beni yalnız bırakmadınız

Finike’ye bağlı Saklısu Mahallesi’nde oturan Dudu Ortaç’a yardım eli Büyükşehir’den geldi. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaşların ihtiyaçlarına kısa sürede cevap veren Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 71 yaşındaki Dudu Ortaç’ı yalnız bırakmadı.

Sıcak yuva

Fiziki durumu yetersiz, kullanılmaz bir halde olan evinde yaşamını sürdüren Ortaç’a öncelikle konteyner ev yardımında bulunuldu. Ardından eşya yardımı yapılarak Dudu teyze sıcak bir yuvaya kavuştu. Yaşadıkları karşısında çok duygulanan Dudu Ortaç; ‘’ Zor günlerimde beni yalnız bırakmadınız. Menderes başkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin yardımları için çok teşekkür ediyorum’’ dedi. 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık