solyanreklam
sagreklam

FİDANLIK PARKINDA SONA DOĞRU

FİDANLIK PARKINDA SONA DOĞRU

FİDANLIK PARKINDA SONA DOĞRU
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından Fidanlık Parkı’nda yapılan çalışmaların yüzde 80’i tamamlandı. Park alanını gezerek, incelemelerde bulunan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. 

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım ve hizmetlerini yakından takip ediyor. Beraberinde Genel Sekreter Mustafa Yalçın, Genel Sekreter Yardımcısı Ülker Cem Kaplan ve ilgili daire başkanlarıyla alanda gezi ve incelemelerde bulunan Vali Zorluoğlu, çalışmaların yüzde 80 civarında tamamlandığını ve geri kalan kısmını da kısa süre içerisinde tamamlanacağını kaydetti.

Yaklaşık 700 bin metre karelik alana kurulan Fidanlık Parkı’nın yakın zamanda Van halkının hizmetine açılacağını belirten Zorluoğlu, büyük bir projeyi daha tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. 

İki etap şeklinde yürütülen ve tamamlandığında kentin en büyük yeşil alanı olacak Fidanlık Parkı’nda profesyonel tırmanma duvarları, nikah salonu, konferans salonu, eğitim birimleri, kültürel alanlar, yürüyüş ve bisiklet parkuru, kamelyalar, otoparklar, futbol, voleybol ve basketbol sahaları bulunuyor. 

Buradaki incelemelerin ardından Vali Zorluoğlu ve beraberindekiler restorasyon çalışmaları devam eden Tarihi Peynirciler Çarşı’na geçti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık