solyanreklam
sagreklam

FESTİVAL’DE HAMSİYE DOYDUK

FESTİVAL’DE HAMSİYE DOYDUK

FESTİVAL’DE HAMSİYE DOYDUK
  • 08 Şubat 2016, Pazartesi 0:00

Mudanya Karadenizliler Derneği’nin, Mudanya Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl 3.sünü düzenlediği Hamsi ve Yöresel Lezzetler Festivali kapsamında 1 ton hamsi dağıtıldı.

1-10 Şubat tarihleri arasında Mudanya Belediyesi’nin destekleriyle Güzelyalı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 3. Hamsi ve Yöresel Lezzetler Şenliği’nde 1 ton hamsi dağıtıldı. Düzenlenen etkinliğe Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın ve Zekeriya Birkan, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, siyasi parti ilçe başkanları ile çok sayıda dernek başkanı ve vatandaşlar katıldı. Karadeniz ve yöresel ürünlerin tanıtıldığı festivalde katılanlar horonlar oynarken, hamsi dağıtımında ise yoğun kalabalık oluştu.
“YÖRESEL TANITIMLAR DEVAM EDECEK”
Festivalde görüşlerini dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yöresel ürünlerin Mudanya’da tanıtımlarının devam edeceğini söyledi. İlk kez geçtiğimiz sene Mudanya’da tüm yörelere ait geniş kapsamlı bir etkinlik düzenlediklerinin altını çizen Türkyılmaz, Gazianteplilerinde yakın zamanda böyle bir etkinlik yapacağını sözlerine ekledi. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden Türkyılmaz, “Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’da yöresel lezzetlerinde kardeşliği oluşuyor. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel etkinliklere imza atacağız” dedi.
Türkyılmaz daha sonra hamsi çadırına giderek vatandaşlara hamsi dağıtarak, yöresel stantları ziyaret etti. Sanatçıların söylediği şarkılar ve kemençe havasında horon oyunları bir an durmazken, yöresel stantlar 10 Şubat tarihine kadar ziyarete açık olacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık