solyanreklam
sagreklam

Evrensel Çocuk Film Festivali!

Beşiktaş Belediyesi, Çocuk Film ve Sanat Derneği iş birliği ile 26-30 Kasım 2016 tarihleri...

Evrensel Çocuk Film Festivali!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Evrensel Çocuk Film Festivali Beşiktaş'ta!
Evrensel Çocuk Film Festivali, 26-30 kasım tarihleri arasında Akatlar ve Ortaköy kültür merkezlerindeydi...

Beşiktaş Belediyesi, çocukların hoşgörülü, barışsever ve sanata yatkın bireyler olarak yetişmesi amacıyla Evrensel Çocuk Film Festivali’nin paydaşı oldu.

Evrensel Çocuk Film Festivali, evrensel niteliğiyle çocuklara başka ülkelerin, kültür ve yaşam biçimlerini tanıma fırsatı sunarken dünya barışına da dikkat çekiyor.

Festivalde yer alan film ve etkinliklerle, çocuklar ve aileler çocuk hakları konusunda bilgilendirildi. Teması barış olan festival, çocukları farklı coğrafyalardan filmler ve etkinliklerle buluşturdu.

Farklı ülkelerden animasyon, kısa ve uzun metrajlı film gösterimlerinin yer aldığı Evrensel Çocuk Film Festivali; pek çok farklı ülkeden film yönetmenlerini de konuk etti. Yönetmenler festivale katılan filmlerini çocuklarla birlikte izledi ve sonrasında düzenlenen söyleşilerde birikimlerini paylaştı.

Festivalin sürprizi ise komşu ülke Bulgaristan’dan festivalimize katılan çocuklar oldu. Bulgar çocuklar, Beşiktaş’ta eğitim gören yaşıtlarıyla oyunculuk ve animasyon atölyelerine katılarak birlikte vakit geçirdiler. 

26-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen tüm etkinlik ve film gösterimlerinin ücretsiz olduğu "Evrensel Çocuk Film Festivali" sona erdi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık