solyanreklam
sagreklam

'Etiler Sosyete Kermesi'yle Eğitime Destek!

Etiler Sosyete Kermesi, Beşiktaş Belediyesi destekleriyle 12 - 13 Mayıs tarihlerinde Etile...

'Etiler Sosyete Kermesi'yle Eğitime Destek!
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

Eğlencenin ve alışverişin merkezi Etiler, bu kez eğitime destek için düzenlenen “Sosyete Kermesi”ne ev sahipliği yapıyor.

Etiler Sosyete Kermesi, 12 - 13 Mayıs tarihlerinde Nisbetiye Caddesi üzerinde Akmerkez’in hemen yanında yer alan Etiler Anadolu Lisesi’nin bahçesinde gerçekleştirilecek.

Kermeste; el emeği özel tasarımlar, Anneler Gününe özel olarak tasarlanan hediyelik eşyalar ve organik lezzetlerden oluşan stantlar yer alacak. Yemek okullarının ve hünerli aşçıların lezzetleri de kermeste katılımcılarla buluşacak. Kermeste kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla "Annenize En Güzel Hediye Kitaptır" sloganıyla bir kitap satış bölümü de oluşturulacak. Öte yandan kermeste Etiler semt sakinleri ikinci el marka giyim eşyalarını elliDER yararına satışa çıkaracak.

Ana sponsorluğunu Beşiktaş Belediyesi’nin yaptığı Sosyete Kermesi’nden elde edilen gelir, “Daha İyi Bir Eğitim” sloganıyla elliDER’in devlet okullarında yürüttüğü eğitim projelerinin sürdürülebilmesi için ilgili fonlara aktarılacak.

Bilgi İçin: elliDER | 0 212 269 5588
Yer: Etiler Anadolu Lisesi Bahçesi (Akmerkez Yanı)
Tarih: 12 - 13 Mayıs 2018
Saat: 10.00 - 18.00


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık