Eski Kıyafetlerinize Bir Şans Daha Verin!

Beşiktaş Belediyesi,' Tekstil Kumbarası' ile atık tekstil ürünlerini toplayarak ihtiyaç sa...

Eski Kıyafetlerinize Bir Şans Daha Verin!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Tekstil Kumbarası ile Eski Kıyafetlerinize Bir Şans Daha Verin!

Beşiktaş Belediyesi’nin kullanılabilir durumdaki tekstil ürünlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayan “Dost Eller” projesi devam ediyor.

Kullanılmış giysi, ayakkabı ve tekstil ürünlerinizi Beşiktaş’ın 50 farklı noktasına kurduğumuz tekstil kumbaralarına atarak hem çevreye hem de ihtiyaç sahiplerine destek olabilirsiniz.

Tekstil atığı kumbaralarındaki kullanılabilir durumdaki tekstil ürünleri Afrika’daki birçok ülkeye ve yardım organizasyonlarına gönderiliyor. Kullanılbilir durumda olmayan tekstil atıkları ise Hindistan’daki tesislerde battaniye ve çadır bezi üretiminde kullanılmak üzere dünyanın önemli yardım organizasyonlarına gönderiliyor.

Tekstil Kumbarası Noktaları İçin Tıklayınız.

Detaylı Bilgi İçin: 444 44 55