Esenlik Hizmetimize “HİÇ” Ödülü!

Beşiktaş Belediyesi’nin “Esenlik Hizmeti”, Bursa Halkla İlişkiler Derneği tarafından veril...

Esenlik Hizmetimize “HİÇ” Ödülü!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:05

“HİÇ" nedir?
“Halkla İlişkiler Çalışmaları”nın kısaltmasıdır. Aslında yarattığı ironi ile birlikte yapılmayan veya yapılamayan tüm halkla ilişkiler çalışmalarına bir göndermedir.

“HİÇ Ödülleri"ni kim hangi amaçla veriyor?

HİÇ Ödülleri, “Bursa Halkla İlişkiler Derneği” tarafından veriliyor. Bursa Halkla İlişkiler Derneği üyeleri, kurumları halkla ilişkiler çalışmaları yapmaya özendirmenin yanı sıra, mesleğin imajını ve itibarını geliştirmek adına “HİÇ Ödülleri”ne vurgu yapmak istiyor.

Bu kapsamda 25 Mayıs 2017 Perşembe günü düzenlenen ödül töreninde; Beşiktaş Belediyesi’nin “Esenlik Hizmeti”, Bursa Halkla İlişkiler Derneği tarafından verilen “HİÇ Ödülleri”nde Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Ödülü belediyemiz adına; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ı temsilen, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tüy teslim aldı.

Esenlik Hizmeti hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

www.hicodulleri.org