solyanreklam
sagreklam

Eryılmaz engellilerle bir araya geldi

Eryılmaz engellilerle bir araya geldi

Eryılmaz engellilerle bir araya geldi
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 17:55

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü’nün kahvaltı programına katılarak engellilerle bir araya geldi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü’nün engelliler arasındaki dayanışmayı sağlamak ve sosyal bağlarını güçlendirmek amacıyla verilen kahvaltı programına katıldı. Gazi Köşkü Hevsel Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltı programına katılan görme, bedensel, işitme engelliler ve otizmlilerle yakından ilgilenen Eryılmaz, engellilerin sorun ile taleplerini dinledi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın engelliler ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında ilgili birim amirlerinden bilgi alan Eryılmaz, daha sonra engelliler ile birlikte kahvaltı yaptı.

‘Her konuda engellilerin yanındayız’

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü’nün her konuda engellilerin yanında olduğunu belirten Eryılmaz, “Sizlerle her şeyi paylaşıyorlar ve yardımcı olmaya gayret gösteriyorlar. Bugün de böyle güzel bir kahvaltı programı hazırlamışlar. Kendilerini tebrik ediyorum, sorunlarınızı dertlerinizi onlarla paylaşın onlarda bizlere iletiyorlar. Bizde elimizden gelen gayreti gösterme çalışıyoruz. Bundan sonra da böyle olacak.” dedi.

Belediye hizmetlerinin insanların mutluluğu refahı ve daha güzel yaşaması için gösterilen gayretten ibaret olduğuna dikkat çeken Eryılmaz, vatandaşların daha rahat ve huzur içinde yaşaması için belediyenin altyapı, üst yapı, mimari ile sosyal anlamada çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Bundan sonra da düzenlenecek farklı etkinliklerde engellilerle bir araya gelmeye devam edeceklerini dile getiren Eryılmaz, düzenlenen program nedeniyle emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık