ENVER AYSEVER AYKIRI KUMPANYA İLE MUDANYA’DA

• 07 Şubat 2018, Çarşamba 0:00

Aykırı Kumpanya adlı gösterisiyle yakın geçmişimizi şekillendiren sosyal ve siyasal olayları şiirle, edebiyatla, müzikle ve kayda geçmiş görüntülerle canlı bir belgesel tadında sahneye taşıyan Enver Aysever, Mudanya’ya geliyor. Enver Aysever, Aykırı Kumpanya gösterisiyle Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde Mudanyalılarla buluşacak.

Kültür ve sanatı herkes için ulaşılabilir hale getiren Mudanya Belediyesi’nin şubat ayı etkinlik programı sürüyor. Yakın geçmişimizi şekillendiren sosyal ve siyasal olayları şiirle, edebiyatla, müzikle ve kayda geçmiş görüntülerle canlı bir belgesel tadında sahneye taşıyan Enver Aysever, Aykırı Kumpanya ile Mudanya’ya geliyor. Gösterisiyle izleyiciyi bir zaman tünelinden geçiren Aysever, 9 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’de Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde Mudanyalılarla buluşacak. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Aykırı Kumpanya’ya tüm Mudanyalıları davet etti.

MUDANYA BELEDİYESİ BASIN BÜROSU