solyanreklam
sagreklam

Engellilerin Yüzü Büyükşehirle Gülüyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşları desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Köprübaşı ilçesine giden Sosy...

Engellilerin Yüzü Büyükşehirle Gülüyor
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 12:56

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşları desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Köprübaşı ilçesine giden Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Borlu Mahallesi’nde oturan engelli Fadime Tarcan ve ailesi ile Alanyolu Mahallesi’nde ikamet eden Emin Güner’e ziyarette bulundu.

Engelli vatandaşlara yönelik olarak hayata geçirdiği projelerle tüm kamuoyunun takdirini kazanan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, halkla İlişkiler Şube Müdürü Gülşen Çalışkan ve Köprübaşı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Rahmi Erdem ile birlikte Köprübaşı’nda ikamet eden Fadime Tarcan ve Emin Güner’e ziyarette bulunarak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. İlk olarak Borlu Mahallesi’ne geçen Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, engelli Fadime Tarcan ile ailesine ziyarette bulundu. Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Tarcan ailesinin taleplerini dinledi. Daha sonra Alanyolu Mahallesine giderek Emin Güner’e ziyarette bulunan Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Güner’in akülü sandalyesi için talep ettiği aküleri teslim etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık