ENGELLİLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ANLATILDI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi engellilere yönelik sürdürdüğü hizmetler kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı konusunda bir eğitim semineri verildi.

ENGELLİLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ANLATILDI
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Kültürpark Konferans Salonu’nda Engelliler Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen eğitim seminerine Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Pınar Şirikçi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü İbrahim Altun, Dt. Berna Göçebe ve engelliler katıldı.

Ağız ve Diş Sağlığının önemine değinen Dt. Berna Göçebe, sadece diş sağlığı ve bakımının yeterli olmadığını aynı zamanda ağız içi ve dil üzerine de bakım yapılması gerektiğini ifade ederek bu konuda neler yapılması gerektiğini ifade etti.

Kendisine yöneltilen soruları da cevaplandıran Dt. Berna Göçebe, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin engellilere yönelik hizmetlerinin olduğunu da ifade etti.

Programın sonunda Sağlık ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü katılımlarından dolayı Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Pınar Şirikçi ve Dt. Berna Göçebe’ye birer buket çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Programa katılanlara katılım sertifikalarının verilmesinin ardından engelliler Şube Müdürlüğü Folklor Ekibi’nin gösterileri ile program sona erdi.