Engelli Koordinasyon Merkezi Sertifika Töreni!

Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi üyelerimiz yıl sonu sertifikalarını Başka...

Engelli Koordinasyon Merkezi Sertifika Töreni!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Engelli Koordinasyon Merkezi üyelerimiz yıl boyunca aldıkları eğitimler sonucunda başarılarını belgeleyen sertifikalarına kavuştu.

Dilek Sabancı Parkı içerisinde yer alan Engelli Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen sertifika törenine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Demirok, üyelerimiz ve aileleri katıldı.

Sertifikalarını Başkan Hazinedar’ın elinden alan üyelerimiz Başkan ile tek tek fotoğraf çektirerek oldukça keyifli anlar yaşadı.

Başkan Hazinedar, üyelerimizin yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan oluşan sergiyi gezerek onlarla birlikte resim yaptı. Çalışmalarından ve başarılarından dolayı engellilerimizi tebrik eden Başkan Hazinedar, onlarla çikolata fabrikası gezme ve pasta atölyeleri yapma sözü verdi.