solyanreklam
sagreklam

EMNİYET MÜDÜRÜ DAĞDEVİREN’E VEDA

Esenler ilçe protokolü ve muhtarlar, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren adına düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi....

EMNİYET MÜDÜRÜ DAĞDEVİREN’E VEDA
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 13:57


Esenler ilçe protokolü ve muhtarlar, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren adına düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.

 

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren için veda yemeği düzenledi. Esenler Kültür Merkezi'nde düzenlenen veda yemeğine; Başkan Göksu'nun yanı sıra Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, göreve yeni atanan Esenler İlçe Emniyet Müdürü Hakan Bolat, Belediye Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, ilçe kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

 

 

ESENLER'DE KÖKLÜ DEĞİŞİMLERE İMZA ATTIK

 

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler'in sosyolojik açıdan çok önemli bir ilçe olduğunu belirterek,  "Dünya metropollerinin hepsinde eğer bu tip ilçeler, doğru yaklaşımlarda bulunulmazsa o şehrin çöküntü alanlarına dönüşür. Bu New York’ta da var, Paris’te de var, başka yerlerde de var" dedi. İlk göreve başladığı yıllarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'Eğer Esenler’in şu anki sorunlarını çözmezsek, Esenler İstanbul’un çöküntü merkezi haline gelir ve suç merkezine dönüşür ama çözersek de, çok çabuk düzelir ve İstanbul’un merkezi haline gelir' dediğini hatırlatan Göksu, "Biz hamd olsun, atılan bu adımlarla gerek İstanbul emniyetimiz, gerek ilçe emniyetimiz, gerek kaymakamlığımız ve gerekse bürokrasinin diğer kurumlarıyla ahenkli çalışmalar yaparak Esenler’de çok önemli değişimlere imza attık" şeklinde konuştu. Göksu sözlerini, "Bugün burada -Cihat kardeşimize veda demeyelim- belki görüşme mesafemizin uzaması sebebiyle bir yemek vermek istedik. Biz kendisinden razıyız, Allah da O'ndan razı olsun. Yolu ve bahtı açık olsun. Esenler’de olmak şart değil biz her zaman her türlü yardım ve katkıya hazırız" cümleleriyle tamamladı.


DAĞDEVİREN EMEKTAR BİR EMNİYET MÜDÜRÜ

 

Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin ise konuşmasında, "Cihat Dağdeviren çok çalışkan, emektar, emeğini  esirgemeyen bir insan. Esenler, üç yıllık görev  süresi sonunda istatistiki verilerde çok ciddi bir noktaya geldiyse O'nun yoğun mücadelesinin, mesaisinin büyük katkıları vardır" dedi. Esenler'in huzur ve umut kenti olmasından bahsediyorsa ilçe emniyet müdürü ve ekibinin de büyük emeklerinin olduğunu belirten Şahin, "Cihat Dağdeviren'i tebrik ediyor ve O'nu ailemizin bir ferdi olarak görüyoruz, Bakırköy'de de çok başarılı olacağına inanıyoruz. Allah muvaffak eylesin. Yeni İlçe Emniyet Müdürümüz Hakan Bolat bey ve yeni Askerlik Şube Başkanımız Davut Kulalar beye de başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.



ESENLER'İN HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan ise Cihat Dağdeviren’in Esenler'de başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, "Hepimiz Esenler'in huzuru için hep beraber çalışan bir grubuz. Cihat Dağdeviren ve ekibine Esenler için özverili çalışmaları için şükranlarımı sunuyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Yeni müdürümüze de başarılar diliyorum, Cihat müdürümüzün getirdiği çıtayı daha da yükseltecektir" diye konuştu.


BAŞARI TEK BAŞINA OLMUYOR

 

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren de yaptığı veda konuşmasında, "Başarı tek başına olmuyor, topyekün hareket ederek oluyor, biz bunu iyi başardık. Yanlış yapmamaya çalıştım, eksiklerim de olmuştur, hepiniz hakkınızı helal edin" dedi.

 

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü  görevine atanan Hakan Bolat da yaptığı konuşmada, Cihat Dağdeviren’e bugüne kadar Esenler için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.


MUHTARLARDAN DAĞDEVİREN'E TEŞEKKÜR

Esenler’de görev yapan mahalle muhtarları adına konuşma yapan Turgut Reis Mahalle Muhtarı Mustafa Güven, “Sayın Emniyet Müdürümüz Cihat Dağdeviren Esenler’de son derece başarılı çalışmalara imza attı. Yeni görev yerinde de başarılı olmasını diliyorum. Karakteri, dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla hafızalara kazınan Cihat Müdürümüze şahsım ve diğer muhtar arkadaşlarım adına da teşekkür ediyorum. Yeni emniyet müdürümüze de başarılar diliyorum” diye konuştu.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık