solyanreklam
sagreklam

Düzce Valiliği Makam Toplantı Salonu’nda “Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm” toplantısı yapıldı

Düzce Valiliği Makam Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve ilgili kurum müdürleri de katıldı.

Düzce Valiliği Makam Toplantı Salonu’nda  “Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm”  toplantısı yapıldı
  • 11 Aralık 2017, Pazartesi 16:31

Düzce Valiliği Makam Toplantı Salonu’nda  gerçekleştirilen toplantıya Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve ilgili kurum müdürleri de katıldı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü koordinesinde başlatılan ve yerleşim alanı içinde olup şehir dışına çıkarılması gereken sanayi sitelerinin taşınmasına yönelik yürütülen kentsel dönüşüm projesi için çalışmalarının hızlanacağını belirten Vali Zülkif Dağlı:  “Biz günden güne vakit kaybediyoruz. Bununla ilgili son durum ne, ne yaptık, planlamamızı nasıl yaptık, milli emlak, sanayi kooperatifi, belediyemiz bu işin neresinde olacak ve önceki taşınacak sanayi sitesi kooperatifimiz bu işin neresinde olacak bunlarla ilgili son bir durum değerlendirmesi yapmak istedik. Çünkü hızlanmak durumundayız. Onun için buradayız. Bakanımızın projesi de Düzce ilinde en hızlı gitmesi gereken projelerin başında geliyor. Bu yüzden projeyi hızlandırmak gerekiyor. Bildiğiniz gibi 10 ilimizde başlamıştı. 10 ilimizin içinde bu manada protokolleri imzalayanlar var. Bizim hızlıca depar atıp bu arayı kapatıp işimize bir an önce başlayıp kazmayı vurmamız gerekiyor. Hem buradaki sanayicilerimizde sıkıntı var, hem dükkanlarda boş olanlar var. Bu sorunların hepsini bir anda çözmemiz zor ama adım adım gitmek suretiyle çözmek durumundayız.”dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık