solyanreklam
sagreklam

Dönüşüm Beşiktaş’ta!

Beşiktaş Belediyesi, geri dönüşüm ve çevre bilincini aşılamak amacıyla anlamlı bir etkinli...

Dönüşüm Beşiktaş’ta!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:05

2016 yılında “Dönüşüm Doğamızda” konseptiyle, sürdürülebilirlik odaklı ortak çalışmalara hız veren DİMES ve Tetra Pak, Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde yeni bir etkinliğe imza attı. Etkinlik kapsamında, bölgede yer alan ilköğretim okullarından 90 öğrenci, Beşiktaş Belediyesi bünyesindeki Ulus Meyve Bahçesi’ne meyve fidanları dikti.

Küçüklerin Sevgisi Doğayı Yaşatıyor!
DİMES ve Tetra Pak tarafından, Beşiktaş Belediyesi iş birliğinde düzenlenen etkinlik, ilköğretim çağındaki çocukların doğa sevgisini ve doğaya sahip çıkma duygusunu destekliyor.

8 Kasım 2016 Salı günü, Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde, Ulus Meyve Bahçesi'nde gerçekleşen etkinlikte, geri dönüşüm konusunda da kapsamlı bir bilgilendirme yapıldı ve özel bir eğitim setiyle Tetra Pak karton ambalajlarının nasıl kağıda dönüştürüldüğü gösterildi.

Etkinliğe katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar konuşmasında, "Çevre, Doğa ve Geri Dönüşüm" konusunda önemli mesajlar verdi. Duyarlılıklarından dolayı tüm katılımcılara ve çocuklara teşekkür eden Başkan Hazinedar, "Belediye olarak zaten çevre ve geri dönüşüme çok önem veriyoruz. Hatta bu alanda ilk sıradayız. Çevre konusunda özenli çalışmalarımız devam edecek" dedi. Başkan konuşmasının ardından çocuklarla birlikte Ulus Meyve Bahçesi'ne fidan dikti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık