DÖNMEDOLAP PARKI’NDA AKŞAM BULUŞMASI

Ahmediye Mahallesi Dönmedolap Parkı'nda akşam çayı buluşmamız coşkulu geçti.

DÖNMEDOLAP PARKI’NDA AKŞAM BULUŞMASI
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Ahmediye Mahallesi Dönmedolap Parkı'nda akşam çayı buluşmamız coşkulu geçti.

Mahalle sakinlerine çay, simit, peynir ikramıyla başlayan buluşmada Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada "2 aydır yaptığımız akşam çaylarımızda bayramdan önceki son buluşmamızda birlikteyiz, bu organizasyonu İstanbul'da yapan tek ilçeyiz. Bu arada sahil ve meydan projemiz de son aşamaya geldi, bayramdan sonra tam manasıyla açılmış olacak, yine metronun Yamanevler - Çekmeköy etabı da bayram sonrası açılıyor. Bunlar hep Üsküdarımızı rahatlatan projeler. Biliyorsunuz yıllardır nikah dairesi, tapu, kaymakamlık, milli eğitim, belediye hep farklı noktalardaydı ve resmi işlemler zaman alıyordu. Hepsini yeni hükümet konağı ve belediye binamızda bir araya getirdik, artık herşey elinizin altında. Selman Ağa Camii'nin etrafındaki çarpık yapıları yıktık, camimizin yüzü gözü açıldı." dedi. İmar artışı konusunda da ada bazında bir araya gelinirse yardımcı olunacağı müjdesini veren Başkan Hilmi Türkmen mahalle sakinlerinin bayramını tebrik etti.

Çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edilen buluşmada satranç, mangala gibi zeka oyunları da oynandı. Ahmediye Mahallesi Muhtarı Osman Aktaş'ın da katıldığı buluşma Başkan Hilmi Türkmen'in  çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmesi ve mahalle sakinleriyle sohbetiyle sona erdi.