Doğa ve Deniz Kampı Sona Erdi!

Beşiktaş Belediyesi’nin 9-15 yaş arası çocuklar ve gençler için Saros'da düzenlediği "Doğa...

Doğa ve Deniz Kampı Sona Erdi!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaş Belediyesi’nin her yıl öğrenciler için düzenlediği Ücretsiz Yaz Kampı, bu yıl Saros’da gerçekleşti. 5 gece 6 gün süren Doğa ve Deniz Kampı’nda öğrenciler, Saros Körfezi’nde çadırlarda konaklayarak doğal yaşamı deneyimleme fırsatına da sahip oldu.

Doğa ve Deniz Kampı’nda pek çok eğlenceli aktivite ve eğitimler de yer aldı. Çocukların aldıkları eğitimlerin verimli olabilmesi ve yaşıtlarıyla daha iyi vakit geçirebilmeleri için 9-11 ve 12-15 olarak iki yaş grubu oluşturuldu.

Saros'da düzenlenen Doğa ve Deniz Kampı'nın son kafilesi de İstanbul'a döndü. Kafileyi Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar karşıladı.

Aktiviteler

• Yüzme
• Grup Dinamiği Oyunları
• Kampçılık Teknikleri