solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR’UN SULTANLARINDAN LİDERE ÇELME

DİNÇSPOR’UN SULTANLARINDAN LİDERE ÇELME

DİNÇSPOR’UN SULTANLARINDAN LİDERE ÇELME
  • 18 Aralık 2016, Pazar 0:00

Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı, kendi sahsında ağırladığı lig lideri Ankara Polatlı Belediyespor’u 31-30 yenerek galibiyetlerini sürdürdü.

Türkiye Deplasmanlı Bayanlar 1.Liginde mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı, kendi evinde ağırladığı Ankara temsilcisi Polatlı Belediyespor’u 31-30 mağlup etti. Mudanya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy ve Metin Şen, Dinçspor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş’ın yanı sıra birçok antrenör, kulüp temsilcisi ve Mudanyalı sporseverler takip etti. 
İLK YARI DENGEDE GEÇTİ
Kayseri’de gerçekleşen terör saldırı nedeniyle bir dakikalık saygı duruşu ile başlayan karşılaşmada Tarihi Mudanya Bandosu’nun da marşları ile destek verdi. Maça hızlı başlayarak gol yollarında etkili olmaya çalışan Dinçspor ilk on beş dakikayı 11-8 önde kapattı. Ankara temsilcisi maça ağırlığını koymaya çalışsa da karşılıklı ataklar ve hatalar ile maçın ilk yarısı dengede geçti. Maçın kontrolünü elden bırakmayan Dinçspor ilk yarıyı 18-16 önde bitirdi.
İKİNCİ YARI NEFESLER TUTULDU
İkinci yarının başlamasıyla birlikte taraftar desteğini de arkasına alan Dinçspor’un Sultanları, maça üstünlüğünü koymaya çalıştı. Çalınan iki dakikalık cezalar ile rakibine açıklar veren Dinçspor, aradaki farkın erimesine engel olamadı. Maçta eşitliği sağlayan Polatlı Belediyespor, son dakikalara kadar iddiasını sürdürdü. İkinci yarıda da takım halinde muhteşem bir oyun ortaya koyan Dinçspor, son saniyelerde kazandıkları yedi metre atışını gol ile sonuçlandırdı. Karşılaşmayı 31-30 kazanan Dinçspor, bir üst lig için iddiasını devam ettirirken, galibiyet sevincini de taraftarlarıyla paylaştı. Antrenör Ali Karayörük kendilerini destekleyen Mudanyalılara teşekkür etti. Kulüp Başkanı Erkan Altıntaş ise maç boyunca heyecandan yerinde duramazken, maç sonunda sahaya inerek oyuncularını ve antrenörlerini tek tek tebrik etti.  Karşılaşmanın en skorer ismi ise Dinçspor’dan 11 golle Milica Covic oldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık