solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR’UN SULTANLARI DOLUDİZGİN

DİNÇSPOR’UN SULTANLARI DOLUDİZGİN

DİNÇSPOR’UN SULTANLARI DOLUDİZGİN
  • 23 Ekim 2016, Pazar 0:00

Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı, sezonun ikinci maçında kendi evinde ağırladığı Bursagücü Gençlik ve Spor Kulübü’nü 24-16 mağlup etti.
                       
Türkiye Deplasmanlı Bayanlar 1.Liginde mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı, sezonun ikinci maçında kendi evinde Bursagücü Gençlik ve Spor Kulübü’nü 24-16 mağlup etti. Sezonun ilk haftasında Elazığ deplasmanından galip dönen Dinçspor’un sultanları, ikinci haftayı da galibiyetle kapattı. Kütahya bölgesinden Kadir Tuncer ve Sıtkı Can Pekin’in yönettiği Mudanya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Dinçspor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş’ın yanı sıra Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, Mudanya GHSİ Müdürü Tahir Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda taraftar takip etti.
DİNÇSPOR YABANCILARIYLA GÜLDÜ
İki takımında dengede başladığı karşılaşmada yabancı oyuncuları Marija Gribic ve Milica Covic ile ağırlığını koyan Dinçspor ilk devrede oyunun kontrolünü eline aldı. İlk on dakikada sert savunma ile rakibini durduran Dinçspor, Ecem, Ceren, Marija ve Milica ile bulduğu goller ile ilk devreyi 14-7 önde bitirdi. İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Dinçspor, karşılaşmanın son beş dakikasına 22-13 önde girdi. Her iki takımın kalecisi Büşra ve Hatice’nin performansları göze çarparken, Dinçspor sahadan 24-16 galip ayrıldı. Maçın en skorer isimleri ise yedişer golle Dinçspor’dan Marija ve Bursagücü’nden Duygu oldu.
SULTANLARIN GÖZÜ SÜPER LİG’DE
Oyuncularını tek tek tebrik ederek alınan galibiyeti Mudanyalılara armağan eden Dinçspor Hentbol Antrenörü Ali Karayörük, hedeflerinin süper lig olduğunu dile getirdi. Kendilerine her zaman destek olan Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kulüp başkanı Erkan Altıntaş ve yöneticilere teşekkür eden Karayörük, “Çok geniş ve güçlü bir kadroya sahibiz. Haftada altı antrenman ile maçlara sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Sezon içinde yapacağımız takviyeler ile birlikte önümüzde sezon süper ligde mücadele etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık