solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR’DAN İZMİR’E FARKLI TARİFE: 50-32

DİNÇSPOR’DAN İZMİR’E FARKLI TARİFE: 50-32

DİNÇSPOR’DAN İZMİR’E FARKLI TARİFE: 50-32
  • 19 Nisan 2017, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü,  İzmir temsilcisi Kemalpaşa Ata Gençlik ve Spor Kulübünü 50-32 mağlup ederek, Süper Lig yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

Türkiye Kadınlar Deplasmanlı 1.Lig’inde mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü, Mudanya Spor Salonu’nda İzmir Temsilcisi Kemalpaşa Ata Gençlik ve Spor Kulübü’nü ağırladı. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Dinçspor’un sultanları, aldıkları galibiyetle üst sıralardaki yerini korudu. Mehmet Fatih Kaymaz ve Ersoy Turan hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmaya hızlı başlayan Dinçspor, üst üste bulduğu gollerle maçın başında skor üstünlüğünü ele geçirdi. İlk yarıda üstünlüğünü sürdüren Dinçspor, ilk devreyi 23-11 önde bitirdi. İkinci yarıya da aynı tempo ve üstünlükle başlayan Dinçspor, İzmir temsilcisi karşısında 50-32’lik skorla rahat ve önemli bir galibiyet elde etti. 
“KIZLARIMIZLA GURUR DUYUYORUM”
Mudanya’nın adını aldıkları başarılı sonuçlarla sporda da duyurduklarını söyleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Kızlarımızla, antrenörlerimizle ve yönetimimizle gösterdikleri başarı ve özveriden dolayı gurur duyuyorum. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.
SULTANLARIN HEDEFİ SÜPER LİG
Aldıkları sonuçlarla ligde söz sahibi olduklarını ve Süper Lig yolunda önemli bir galibiyete imza attıklarını ifade eden Dinçspor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş, alınan galibiyetten dolayı oyuncularını ve teknik heyeti tebrik etti.
Kalan iki maçı da kazanmak istediklerinin altını çizen antrenör Ali Karayörük, Süper Lig hedeflerinden bir an olsun vazgeçmediklerini ve kulüp olarak hedeflerine ulaşacaklarını dile getirdi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık