DİNÇ SPOR’DAN FARKLI GALİBİYET

• 27 Ocak 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kadın Basketbol Takımı TKB2L 12. Haftasında Sakarya Üniversitesi ile deplasmanda yaptığı karşılaşmayı 79-35’lik skorla kazandı.

Mudanya Belediyesi Dinçspor Kadın Basketbol Takımı deplasmanda karşılaştığı Sakarya Üniversitesi Kadın Basketbol takımını 44 sayı farkla 35-79 mağlup etmeyi başardı. Takımın en skorer isimleri 14'er sayı ile Aslıhan ve Bircan olurken, karşılaşmanın son dakikalarında gözünden sakatlan Arzu yürekleri ağıza getirdi. Hastaneye kaldırılan başarılı sporcunun durumunun iyi olduğu belirtildi.
Mudanya Belediyesi Dinçspor Kadın Basketbol Takımı ve Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, alınan bu galibiyetle takımın gücüne güç kattığını belirtti. Her geçen gün başarı grafiğinin yükseliş gösterdiğine değinen Türkyılmaz, “Mudanya da basketbolu yediden yetmişe sevdiren kadın basketbol takımımıza güvenimiz tam. Bundan sonraki süreçte de ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Kendilerini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.