solyanreklam
sagreklam

DİNÇ SPOR LİDERLİK KOLTUĞUNDA!

DİNÇ SPOR LİDERLİK KOLTUĞUNDA!

DİNÇ SPOR LİDERLİK KOLTUĞUNDA!
  • 01 Şubat 2016, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı İzmir Urla Belediye Spor Kulübü’nü 37-20 mağlup etti.

Türkiye Deplasmanlı Bayanlar Hentbol 2.’Lig’i B grubunda mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı deplasmanda karşılaştığı İzmir Urla Belediyespor Kulübü’nü 37-20 yenerek gurubunda liderlik koltuğuna oturdu. Maçın başlamasıyla birlikte rakibine üstünlük kuran Dinç Spor, yeni transferleri ile farkını sahada gösterdi. İlk devreyi 17-8 önde bitiren Dinç Spor, ikinci yarıya daha hızlı başladı.
İKİNCİ YARIDA FARK GELDİ
İkinci yarıya da üstünlük ile başlayan Dinç Spor, rakibinin sert savunması ile karşılaştı. Sert savunmaya rağmen sayı bulmakta zorlanmayan Dinç Spor, karşılaşmayı 37-20 kazanarak liderliğe yükseldi. Dinç Spor’da Emire 10 gol ile oynarken, Sena 6 golle takımı sırtlayan isimler oldu. Kaleci Büşra’nın kurtarışları ve yeni transferlerin performansı galibiyette önemli rol oynarken, Dinç Spor galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Galibiyeti Mudanya Belediyesi ve Kulüp Başkanı Hayri Türkyılmaz’a hediye ettiklerini ifade eden antrenör Ali Karayörük, “Başkanımız bizle birlikte maça gelmeyi çok istedi. Ancak yoğun programlarından dolayı aramıza katılamadı. Ben ve kızlarım aldığımız galibiyeti başkanımıza armağan ediyoruz” dedi.
Dinç Spor bu galibiyet ile liderliğe yükselirken, 06 Şubat Cumartesi günü saat: 13:00’da Mudanya Spor Salonu’nda Ankara Polatlı Belediye Spor kulübü ile karşılaşacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık