solyanreklam
sagreklam

Dev Alt Yapıda Dev Borular Döşeniyor

Dev Alt Yapıda Dev Borular Döşeniyor

Dev Alt Yapıda Dev Borular Döşeniyor
  • 30 Mayıs 2018, Çarşamba 0:00

Mersin'in tüm ilçelerinde büyük bir altyap hamlesi balatan Mersin’in altyap sorununu kökten çözmeyi hedefleyen Mersin Büyükehir Belediyesi, ar yalarda sknt yaanan Toroslar lçesi Yavuz Sultan Caddesi ve 238. Caddeye yaplan çalmalar ile mevcut Yamur suyu hattn yeni hatta balad.

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin Mersin genelindeki alt yap hamlesi sürüyor. Tarsus’tan Anamur’a yllardr biriken sorunlar tek tek çözen Mersin Büyükehir Belediyesi,  Mersin  merkezini de ihmal etmiyor. Büyükehir Belediyesi, Toroslar ilçesinde  yaanan yamur suyu sorununu çözmek için hummal bir çalma yürütüyor. iddetli yalar sonras sknt yaanan Toroslar lçesi Yavuz Sultan Caddesi ve 238 caddede dev yamur suyu projeleri yürütülüyor. Projeler tamamlandnda bölgede yaanan göl manzaralar tarih olacak. 

Yaplan çalmalar ile ilgili açklamalarda bulunan Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, “Mersin'in her yerinde önemli altyap çalmalarmz devam ediyor. Toroslar lçemizde de bir süredir devam altyap çalmalarnn en can alc noktalarndan bir tanesini daha gerçekletiriyoruz. ehir hastanesi ve TOK konutlarnn balant yolu olma özelliini tayan ve yeni açlan yolun alt yap çallmalar kapsamnda Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde 1560 metre, 238. Cadde’de ise 610 metre olmak üzere yaklak 2 bin 170 metre yamur suyu hatt döeme çalmas yol yapm ve onarm dairesi tarafndan gerçekletirildi. Yamur suyu hattnn yeni hatta balanmas ile birlikte artk bu bölgede ar yalarda da sknt yaanmayacak. Sadece bu bölgede deil hizmet snrlarmz içerinde yer alan dier bölgelerinde de altyap çalmalarmza kararllkla devam edeceiz. 13 ilçemizle birlikte Mersin'i ayaa kaldrarak hak ettii yere getireceiz ve vatandalarmzn yaamaktan keyif ald bir kent yapmak için gece gündüz çalmaya devam edeceiz" diye konutu.

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık