solyanreklam
sagreklam

Denizkızı Sahilleri Doldu Taştı

Denizkızı Sahilleri Doldu Taştı

Denizkızı Sahilleri Doldu Taştı
  • 21 Haziran 2018, Perşembe 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi sayesinde Ramazan Bayram’nda yerli ve yabanc binlerce turistin tercihi Mersin sahilleri oldu. Belediye irketi Denizkz Turizm A.. iletmecilii tarafndan sunulan kaliteli hizmet sayesinde sahillerde yüzde 100 doluluk oranna ulald.

Sezonu Ramazan Bayram ile balatan tatilcilerin tercihi Mersin Büyükehir Belediyesi irketi Denizkz Turizm A.. tarafndan iletmecilii yaplan Mersin sahilleri oldu. Susanolu, Yapraklkoy, Yemikumu, Kocahasanl ve Kumkuyu plajlar ile halka kaliteli hizmet ayrcal yaatan Büyükehir Belediyesi, Mersin’e kazandrd tek mavi bayrakl halk plaj olan Kzkalesi’nde de binlerce turisti arlad. Üç gün süren Ramazan Bayram süresince Mersin’i tercih eden tatilci says, zaman zaman etkili olan yamura ramen 150 bine ulat.

Ramazan Bayram süresince tam 120 personel ile vatandalarn tatil keyfini sorunsuz bir ekilde doya doya yaamasna yardmc olan Büyükehir Belediyesi, 40 adet du, tuvalet ve soyunma kabinlerinin yan sra, engelli vatandalar da dikkate alarak 2 adet engelli plaj ve 10 adet engelli bireylerin kullanmna uygun tuvalet ve kabin ile hizmet verdi.

Öte yandan Kocahasanl Plaj’nda 50 çadr ile barnakl tatil tercihinde bulunanlara da hizmet vermeye balayan Büyükehir Belediyesi, hem barnma, hem de sahil hizmeti sunduu alanda da yüzde 100 doluluu yakalad.

Yaknda 3 bölgede daha sahil hizmeti çemberine katmaya hazrlanan Mersin Büyükehir Belediyesi Denizkz Turizm A.., sezon boyunca 7 bin ezlong ile tatilcileri Mersin’de arlamaya hazr.

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık